suzanne-titel

 


hobby’s:

 

Veel naar concerten gaan met mijn vrienden (ik word top-dj!)


relatie:

 

Zou je wel willen weten hè?!


lekker eten:

 

Pasta met zalm


lievelingskleur:

 

Lichtblauw en zwart


muziek:

 

Techno


hot & not:

 

Bij mij is alles hot!


 

Je had het ze nooit verteld?
Dat ik homo ben? Nee, daar hadden we het inderdaad nog niet over gehad. Ik weet niet, gewoon niet ter sprake geweest. Onder jongens heb je het niet snel over dat soort dingen. Het is ook niet makkelijk erover te beginnen, denk ik. Iedereen gaat er altijd maar vanuit dat je hetero bent. Al die geschokte gezichten…

 

En toen vertelde je het toch?
Ik werd ergens heel kwaad. Dat domme gezeik over twee gearmde jongens in de verte. Toen dacht ik ik laat even een bommetje vallen. En ik moet zeggen… Robs ogen vielen zowat uit zijn hoofd. Ik vond Anouk heel schattig. Ze bleef maar vragen hoe het zat. Ongegeneerd nieuwsgierig maar dan op een leuke manier. Als ik hetero was zou ik wel wat met haar willen, al weet ik dat natuurlijk niet echt. Bij meisjes voel ik alleen vriendschap. Verder niets.

 

Heb je het boek gelezen?
Dat stripboek? Hier en daar stukken gelezen. Ik ben wel een fan van de krokodillen. Zowel de roze als de groene. Ook wel geslaagd is de scène in de disco. Jezus wat stond Michael te schutteren daar aan de bar. Anouk stond hem recht voor z’n raap te verleiden en hij werd zo rood als een tomaat. Op zo’n moment is het leuk om homo te zijn en lekker te kunnen stangen. Anouk en ik voelen elkaar goed aan: Michael is zo’n schatje. Ja, dat was echt grappig.

 

thijs