suzanne-titel

 


hobby’s:

 

Blaze mijn paard


relatie:

 

geen


lekker eten:

 

Broodje falaffel, smoothies


lievelingskleur:

 

Paars


muziek:

 

Soundtracks, classic rock


hot & not:

 

hot: Vegaburgers not: Dierenbeulen!


 

Verrassend ineens die nieuwe outfit!
Ja, soms moet je jezelf eens even onder handen nemen. Voor dat feest ben ik naar de kapper gegaan. Dat jasje is van het Zuidplein. Ook nieuw! Weet je, ik kan zo mezelf in de weg zitten soms. Ik weet niet wat dat is. Alsof ik mist in mijn hoofd heb. Met steeds maar van die vervelende gedachten. Ik ben blij dat Anouk me er soms uithaalt. Zij is altijd zo vrolijk. Echt een zonnetje.

 

Zou je willen ruilen?
Nou ze is ook wel eens irritant trouwens. Iemand die altijd vriendelijk is. Nee, ik ben niet jaloers. Ik hou toch ook wel veel van hoe ik zelf ben. Ik heb best fantasie en mooie gedachten. Ik denk over de dingen na. Ik lees graag boeken. En ik ben ook sociaal. Mijn paard Blaze is écht mijn beste vriend. We praten veel met elkaar.

 

Maar een paard zegt niks terug.
Nou ja, een paard kan hinniken natuurlijk. En Blaze praat met zijn oren en zijn ogen. Weet je, in het middelpunt staan op een feestje, dat hoeft niet voor mij. Maar als het echt ergens over gaat dan kom ik te voorschijn. Aan het einde van het feest hadden we het over ‘Heftige Hersens!’, dat boek dat Mark over ons maakte. Ik weet niet meer wat ik zei maar iedereen moest erg lachen. Weet je dan ben ik zo lekker vrij. Die Joy ben ik dus ook, als ze dat maar weten.

 

Heb je het boek gelezen?
Ja, direct die avond al het hoofdstuk over seks. Ja sorry, dat kon ik niet laten. En de volgende ochtend op mijn kamer meer. Gek om jezelf te zien. Die bladzijden sla ik liever over. Dat is niets voor mij. Dat hoofdstuk over depressie had voor mij ook niet gehoeven. Moeten ze mij weer hebben met mijn pukkelkop in bed. Maar ik sta tenminste niet in mijn blote kont zoals Anouk en Michael, ha ha..!

 

joy