suzanne-titel

 


hobby’s:

 

Shoppen en daarna gezellig bioscoopje doen


relatie:

 

Vet aan met Michael


lekker eten:

 

Cheeseburgers (superfout, ik weet het!)


lievelingskleur:

 

Terra kleuren, niet te fel


muziek:

 

Alles van ZIGGA natuurlijk


hot & not:

 

Houd ik mij niet zo mee bezig. Iedereen moet z’n eigen ding doen


 

Wanneer viel je voor Michael?
Michael is wel verlegen. Hij zit niet te flirten met meisjes. Liefst kijkt hij de andere kant op. Maar er was wel altijd een soort spanning tussen ons. Dan word ik een beetje baldadig. Iedereen heeft het nu over dat ene hoofdstuk waarin ik Michael verleid. Ik ben heus geen femme fatale. Maar als ik niets deed dan ging er ook niets gebeuren, dat was wel duidelijk. We stonden daar op dat bruggetje te dralen en toen dacht ik: nu of nooit!

 

Je was nog maagd?
Ik had het nog met niemand gedaan, nee. Daar denk je als meisje wel over na. De eerste keer! Het was superfijn met Michael. Die vond het pas écht eng, volgens mij. Wel schattig. Daardoor voelde ik me juist heerlijk rustig. Weet je, het gaf allemaal niet. We hoefde niets te bewijzen. En dat ie toen de nacht bij me is gebleven dat was gaaf. Toen ben ik echt verliefd geworden. Tot over mijn oren, ha ha. Zoals hij snurkt, gewoon té lief!

 

Je was die keer wel heel nieuwsgierig naar Thijs?
Toen hij vertelde dat hij homo is? Ja, dan wil ik het begrijpen ook. Beetje doorvragen, daar hou ik wel van. Voelt hij echt hetzelfde als ik voor een jongen? En hoe is dat dan als je gaat zoenen en vrijen: twee mannen? Hij werd er een beetje verlegen van, geloof ik. Maar Thijs lacht altijd dwars overal doorheen.

 

Is er iemand waarmee je niet kan opschieten?
Ik kan altijd wel met iedereen overweg. Met wie ik soms wel eens een beetje moeite heb is Mariëlle. Dat getut en gedoe. Maakt ze het uit met Rob om vervolgens jaloers te worden op Susanne. Ja, wat wil je nou, denk ik dan! Dat je het gehad hebt met die jongen dat kan ik me voorstellen, maar ga dan niet een potje zitten heimweeën.

 

En Joy?
Ja, die kan er natuurlijk ook wat van maar daar heb ik geen moeite mee. Weet je: Joy doet best ingewikkeld soms maar ze is wel een persoonlijkheid en een echte vriendin. Ze laat mij nergens voor opdraaien.

 

anouk